Serie A:n sunnuntain ottelussa Juventus-Sassuolo nähtiin harvinaislaatuinen pimeneminen, kun Juventuksen Douglas Costa hommasi itselleen ulosajon syljettyään Sassuolon Federico di Francescoa kasvoihin. Ulosajo tuomittiin videotarkastelun jälkeen. Jo ennen räkäisyään Costa oli huitaissut di Francescoa kyynärpäällä ja puskenut tätä päällään (lue aiheesta lisää täältä).

28-vuotias brassihyökkääjä pyyteli ottelun jälkeen käytöstään anteeksi Instagramiin postaamassaan viestissä.

– Haluaisin pyytää kaikilta Juventuksen faneilta anteeksi tämän päivän ottelussa tapahtunutta vääränlaista reaktiotani, Costa kirjoittaa.

– Pyydän anteeksi myös pelikavereiltani, jotka ovat aina kanssani hienoina ja huonoina hetkinä. Se oli rumasti tehty, tiedostan sen ja pyydän sitä jokaisela anteeksi.

– Teen selväksi, ettei tällainen asenne vastaa sitä, mitä olen osoittanut koko urani ajan.

[readmore from=Costa-Douglas]

Di Francescoa Costa ei viestissään erikseen maininnut.

Juventuksen valmentaja Massimiliano Allegri ripitti Costaa jyrkin sanankääntein pelin jälkeen antamassaan haastattelussa.

– Ehkä Costaa ärsytti aiemmin sattunut rike, mutta sillä ei ole mitään merkitystä, sillä tällaista ei missään tapauksessa saa tapahtua. Jos on yksi asia, mitä meidän täytyy välttää, niin se on provokaatioille altistuminen, Allegri totesi Sky Sportsin mukaan.