Vau! Uransa 500. maalin tehnyt Zlatan julkaisi upean läpileikkauksen pitkästä urastaan

© Kuva: Getty Images
Onnistuuko HIFK hyödyntämään lepoetunsa? Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Zlatan Ibrahimovic ylsi sunnuntain vastaisena yönä huimaan rajapyykkiin tehtyään Toronton verkkoon jo ammattilaisuransa 500. maalin. LA Galaxy hävisi ottelun 3-5, mutta Zlatan jakoi pelin jälkeen jälleen kerran tutun värikkäitä kommenttejaan (lue lisää).

Myöhemmin ruotsalaissuuruus julkaisi Twitterissä myös erittäin hienon läpileikkausvideon pitkästä peliurastaan. Animoidun videon kulmassa laskuri raksuttaa nollasta kohti 500. maalia, ja Zlatan paukuttaa osumia eri joukkueiden paidassa. Minuutin mittaiseen videoon on mahdutettu yksi maali jokaisesta Zlatanin edustamasta joukkueesta – kulloinkin niitä ikimuistoisimpia osumia skorpionipotkuista saksareihin.

Videonsa tekstisaatteessa Zlatan vielä kiittää kutakin joukkuetta, jonka paidassa hän on saanut maaleja mättää. Lokakuussa 37 vuotta täyttävä Ibrahimovic teki ammattilaisuransa ensimmäisen maalin vuonna 1999.

Onnistuuko HIFK hyödyntämään lepoetunsa? Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!