Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde ei voi laskea toivoaan Lionel Messin ihmetoipumisen varaan.

Messi, 31, mursi lauantaina oikean kätensä värttinäluun Espanjan La Ligan ottelussa Sevillaa vastaan. Hänen odotetaan olevan sivussa kolme viikkoa, joiden aikana Barcelona pelaa kuusi ottelua.

Barcelonan ensimmäinen koettelemus ilman kapteeniaan on tänään keskiviikkona, kun se kohtaa Internazionale Milanon Mestarien liigassa kotonaan.

Valverden mukaan Messiä ei voi korvata yhdellä pelaajalla. Sen on tapahduttava koko joukkueen voimin.

– Meidän on löydettävä tapa pelata ilman häntä. Tulemme varmasti ikävöimään häntä, mutta toivottavasti ikävöimme häntä voittaen, kommentoi Barca-luotsi FourFourTwon mukaan.

– Te (media) ette ole ainoita, jotka yrittävät selvittää, miten aiomme yrittää Messin paikkaamista. Samaa yrittävät myös muiden joukkueiden valmentajat, enkä aio antaa suunnitelmaamme julkisuuteen.

– Emme voi kasata Leo Messin korvaamisen paineita yhden pelaajan niskaan, meidän kaikkien on tehtävä se yhdessä. Messi on ainoa laatuaan, mutta minusta meillä on tarvittavat pelaajat sen tyhjiön täyttämiseen.

– Hän on paras pelaaja, mitä haluatte minun sanovan? Olemme riippuvaisia hänestä, kuten olemme riippuvaisia muistakin, mutta hän on paras.

– Lääkäreiden mukaan hän on sivussa kolme viikkoa, ja välillä ihmiset puhuvat siitä, että voi toipua aikaisemminkin. Haluaisin sanoa, että hän palaa taianomaisesti ensi viikolla, mutta en usko siihen.