Bayern-legendalta kovaa ryöpytystä seuran tähtipelaajille: ”Ajattelevat vain itseään”

© Kuva: Getty Images
Mohamed Salah johtaa Egyptin avausvoittoon? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Bayern München -legenda Lothar Matthäus kritisoi ankarasti seuran tähtipelaajia, kuten James Rodríguezia ja Robert Lewandowskia, jotka hänen mukaansa ”ajattelevat vain itseään”.

Münchenin suurseura on neljän ottelun voitottomassa putkessa, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. Saksan Bundesliigassa Bayern on seitsemän kierroksen jälkeen vasta viidennellä sijalla.

– On liikaa pelaajia, jotka ajattelevat vain itseään. Pelaajat, kuten James ja Lewandowski astuvat seuran päälle niin kuin Arjen Robben ja Franck Ribérykin.

– Yksi valittaa pelaavansa liian vähän, toinen saa liian vähän palloja ja kolmas kritisoi vaihtoja tai ulvoo toimittajille.

Matthäus ryöpytti erityisesti kolumbialaistähti Jamesia, joka ei ole syttynyt uuden valmentajan Niko Kovačin alaisuudessa samanlaiseen vireeseen kuin viime kaudella, jolloin Jupp Heynckes valmensi Bayernia. Jamesin on huhuttu olevan tyytymätön Saksassa.

– Hän ei voi reagoida niin kiivaasti, vaikka Kovač ei halaakaan häntä niin usein kuin Jupp Heynckes. Ja siltikään kentällä hänestä ei saa reaktiota irti.

Matthäus uskoo yhä, että Bayernin valmentajavalinta meni nappiin.

– Hän (Kovač) on intohimoinen kaveri, jolla on suunnitelma. Hän on jalkapallohullu. Hän on oikea mies kääntämään asiat ympäri.

Mohamed Salah johtaa Egyptin avausvoittoon? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!