Cristiano Ronaldo on Manchester Unitedin pyhätössä Old Traffordilla edelleen kuin kotonaan. Tiistaina Juventus haki Manchesterista 1-0 -voiton Paulo Dybalan maalilla, tilanteen lähdettyä liikkeelle Ronaldon keskityksestä.

Manchester United oli ottelussa varsin aseeton, ja ottelun päätyttyä kotiyleisö antoikin raikuvat suosionosoitukset viisi Ballon d’Oria voittaneelle Ronaldolle. Portugalilainen oli vastaanotosta mielissään.

– Tärkeä voitto erittäin tunteellisessa ottelussa minulle. Oli mahtavaa pelata taas Old Traffordilla. Kiitos kaikille faneille vastaanotosta ja kannustuksesta, Ronaldo kirjoitti Instagramissa.

Cristiano Ronaldo vietti Manchester Unitedissa kuusi menestyksekästä kautta ennen kuin siirtyi Real Madridiin vuonna 2009. Sieltä matka jatkui täksi kaudeksi Juventukseen.

Tiistain ottelu oli Ronaldolle neljäs Unitedia vastaan pelattu peli Manchesterista lähdön jälkeen. Hän ei ole hävinnyt näistä ainuttakaan, vaan saldona on kolme voittoa ja yksi tasapeli.

Squawka

@Squawka
DWWW

Cristiano Ronaldo remains unbeaten against Man United in all competitions since leaving them.

Juventus johtaa omaa alkulohkoaan saatuaan kolme voittoa kolmesta ottelusta. Seuraavaksi Juve kohtaa Mestarien liigassa Unitedin kotikentällään 7. marraskuuta.