On seura sitten kuinka vanha ja perinteikäs tahansa, niin komeimpiakin ennätyksiä voi aina panna uusiksi. Näin teki Juventus tiistaina, kun se kukisti Mestarien liigassa Young Boys Bernin maalein 3-0. Ottelun kaikista maaleista vastasi Paulo Dybala, joka ei avauskierroksella saanut minuutteja lainkaan. Nyt koitti Dybalan tähtihetki, kesällä hankitun Cristiano Ronaldon ollessa pelikiellon takia sivussa.

Juventus johtaa lohkoaan puhtaalla pelillä tehtyään kahdessa pelissä viisi maalia, päästämättä omiin ainuttakaan. Hyvin on kulkenut kotimaassakin, sillä Vanhan Rouvan koko kauden maaliero on 21-5.

Juventus on voittanut kaikki kauden yhdeksän otteluaan. Mahtava startti on koko seuran 120-vuotisen historian uusi ennätys, sillä koskaan aiemmin se ei ollut avannut kautta näin pitkällä voittoputkella. Juventus on myös TOP 5 -liigojen ainoa joukkue, jonka saldo on tässä vaiheessa yhä tahraton. PSG on voittanut kaikki Ranskan liigan ottelunsa, mutta se hävisi Mestarien liigassa Liverpoolille.

Squawka

@Squawka
Juventus have won all nine of their opening games across all competitions this season:

WWWWWWWWW

Goals: 21
Conceded: 5
Clean sheets: 5

Telemundo Deportes

@TelemundoSports
¡Histórico! @juventusfc ha empezado una temporada con 9⃣ victorias consecutivas por primera vez en sus 120 años de historia.

Juventus on kaatanut alkukauden aikana Mestarien liigassa Valencian ja Young Boys Bernin. Serie A:ssa kyytiä ovat saaneet Chievo, Lazio, Parma, Sassuolo, Frosinone, Bologna ja Napoli. Seuraavissa peleissään Juventus kohtaa Udinesen, Genoan ja Manchester Unitedin.