Antonio Cassano on päättänyt jo kolmatta kertaa uransa. 36-vuotias Italian entinen maajoukkuehyökkääjä aloitti vasta viikko sitten harjoittelun Serie C -seura Virtus Entellan kanssa.

Viimeisin paluu siis kesti vaivaiset seitsemän päivää.

– Se päivä on tullut, kun ajattelet tämän todella olevan ohi. Tajusin viime päivinä harjoituksissa, ettei minulla ole enää kanttia harjoitella säännöllisesti, Cassano perusteli ratkaisuaan.

– Jalkapallon pelaamiseen tarvitaan intohimoa ja lahjakkuutta, mutta ennen kaikkea päättäväisyyttä. Minulla on tällä hetkellä muita asioita etusijalla.

Cassano päätti ensimmäisen kerran uransa heinäkuussa 2017 kahdeksan päivää Hellas Veronan kanssa tehdyn sopimuksen jälkeen. Hyökkääjä kuitenkin pyörsi päätöksensä muutamassa tunnissa.

Kuusi päivää myöhemmin Cassano ilmoitti kahden harjoitusottelun jälkeen uudesta lopettamispäätöksestä. Italialainen ei ole pelannut sarjapeliä Serie A:ssa kevään 2016 jälkeen.

Cassano pelasi urallaan 39 ottelua Italian maajoukkueessa. Seuratasolla hyökkääjä edusti Real Madridin, AS Roman ja AC Milanin kaltaisia suurseuroja.

Lähde: BBC