Italian miesten maajoukkueen päävalmentaja Roberto Mancini pyytää kannattajilta kärsivällisyyttä.

Mancini nimitettiin tehtäväänsä toukokuussa, ja hän on ollut joukkueen peräsimessä kuudessa ottelussa. Saldona on kaksi tappiota, kaksi tasapeliä ja kaksi voittoa, joista viimeisin tuli sunnuntaina, kun Italia päihitti Puolan Uefa Nations Leaguessa loppuhetken maalilla 1-0.

Italialla on vielä mahdollisuus edetä kilpailun Final Four -vaiheeseen, jossa kohtaavat Nations Leaguen A-liigan lohkojen voittajat.

Lauantaina Italia oli Puolaa vastaan hallitseva osapuoli, mutta Mancini tietää, että ottelu olisi ollut pettymys ilman Cristiano Biraghin 92. minuutilla tehtyä osumaa.

– Me dominoimme. Meidän olisi pitänyt tehdä maali aikaisemmin, eikä se olisi ollut reilua, jos ottelu olisi päättynyt tasan, kommentoi Mancini Rai Sportille.

– Kaikki pojat antoivat parhaansa. Me tiedämme, että siihen menee aikaa, mutta tämä oli loistava voitto. Voimme kehittyä paljon, mutta meidän on oltava maltillisia.

– Tämä on jalkapalloa. Saat yhtäkkiä maalin ihan pelin lopussa. Maalin, jonka ansaitsit, mutta ottelu olisi voinut päättyä myös maalittomana, sillä se oli pitkään tasan.

Mancini toivoo maajoukkueen faneilta aikaa ja ymmärrystä.

– Uusi aikakausi on jo alkanut, mutta mitään velhoja ei ole olemassakaan.