Italian miesten maajoukkueen entinen hyökkääjä Antonio Cassano aloittaa maanantaina harjoittelun maan kolmannella sarjatasolla, Serie C:ssä, pelaavassa Virtus Entellassa.

Cassano, 36, oli viime vuonna lyhyesti kirjoilla Hellas Veronassa, mutta hän ei pelannut seurassa yhtäkään virallista ottelua.

Hän on antanut Verona-pestinsä jälkeen ristiriitaisia kommentteja intohimostaan jalkapallon pelaamista kohtaan. Cassano on vihjaillut lopettavansa pelaajauransa, mutta sanonut myös pitävänsä kuntoaan yllä mahdollisia tarjouksia varten. Edellisen kilpailullisen ottelunsa hän pelasi toukokuussa 2016 Sampdoriassa.

Cassanolla ei ole sopimusta Entellan kanssa, mutta hän aloittaa harjoittelun seuran edustusjoukkueen kanssa.

Virtus Entella on seurana erikoisessa tilanteessa. Se putosi viime kauden päätteeksi Serie B:stä, mutta on toistaiseksi pelannut vasta yhden ottelun kolmannella sarjatasolla.

Entella ja Italian jalkapalloliitto ovat käyneet kiivasta keskustelua siitä, tulisiko seura nostaa takaisin Serie B:hen, joka käynnistyi tällä kaudella poikkeuksellisesti 19 joukkueen voimin.

Serie B:hen osallistuu yleensä 22 joukkuetta, mutta Bari, Avellino ja Cesena ajautuivat rahavaikeuksiin, eikä niille myönnettu sarjapaikkaa toiselle sarjatasolle.

Italian jalkapalloliiton odotetaan kertovan Serie B:n jatkomenettelyistä tiistaina.

Virtus Entella

@V_Entella
Da lunedì Antonio Cassano si allena con l’Entella.
#Entella #VirtusEntella

Lähde: FourFourTwo