Manchester Unitedin manageri José Mourinho tietää, että Juventuksen tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldo ei aio säästellä paukkujaan entistä seuraansa vastaan.

Vuosina 2003-2009 Unitedia edustanut Ronaldo, 33, palaa Old Traffordille tänään tiistaina, kun manchesterilaiset isännöivät Juventusta Mestarien liigan lohkovaiheessa. Ronaldo on viimeksi kohdannut Unitedin viisi vuotta sitten Real Madridin paidassa. Kesällä hän jätti Madridin ja siirtyi Juventukseen 112 miljoonan euron kaupassa.

Mourinho on saanut todistaa Ronaldon kykyjä sekä samassa leirissä että vastustajana. Hän valmensi portugalilaishyökkääjää Real Madridissa vuosina 2010-2013 ja seurasi nuoren Ronaldon kehittymistä Chelsean managerina vuosina 2004-2007, jolloin lajin tuleva supertähti aloitteli nousuaan huipulle Manchesterissa.

– Hän tuli Real Madridissa kanssani takaisin (Manchesteriin). Se oli pudotuspeli, ja minä tiedän, kuinka paljon hän rakastaa Manchester Unitedia. Tiedän sen, mutta tiedän myös, kuinka paljon hän halusi voittaa täällä ja tehdä maalin Manchester Unitedia vastaan, kommentoi Mourinho Unitedin verkkosivuilla.

– Hän teki maalin ja he (Real Madrid) voittivat. Joten (tiistaina) luvassa on lisää samaa. Fanit tulevat osoittamaan hänelle hänen ansaitsemaansa kunnioitusta. Hän tulee myös näyttämään sitä faneille. Tiedän, että hän rakastaa tätä seuraa todella paljon, mutta kun ottelu vihelletään käyntiin, hän haluaa tehdä maalin ja voittaa.