The Times kertoo Juventuksen odottavan ensi kesää, ja kenties vielä sitä seuraavaakin, maalivahtirintamansa suhteen.

Tiistaina Old Traffordilla voitokkaasti vieraillut Vanha Rouva on aikeissa napata Man United -maalivahti David de Gean tolppiensa väliin – ilman siirtokorvausta. Espanjan maajoukkuevahdin sopimus manchesterilaisten kanssa päättyy ensi kesään, ja tämä on lähteen mukaan tietoinen torinolaisten kiinnostuksesta. Unitedilla on kuitenkin vuoden mittainen optio sopimuksen jatkamiseksi.

Juventus onnistui vastaavassa pelissä vuonna 2012, jolloin se kaappasi tuolloin 19-vuotiaan Paul Pogban riveihinsä, kun tämän sopimus Unitedin kanssa päättyi. José Mourinhon tällä hetkellä manageroima seura joutui vuonna 2016 käyttämään yli 100 miljoonaa euroa saadakseen tämän takaisin.

De Gean jatkosopimusta Man Unitedin kanssa ollaan odotettu, varsinkin sen jälkeen kun Chelsean Thibaut Courtois siirtyi kesällä Real Madridiin. Tietoja sellaisen kirjoittamisesta ei kuitenkaan olla kuultu.

Timesin siteeraa ”lähdettä Unitedin sisältä”.

– De Gea pelasi tiistaina tulevaa seuraansa vastaan. Juve on erikoistunut älykkäisiin bisnesvetoihin. Mikäli United ei myy maalivahtia kesällä, Juventus odottaa sopimuksen päättymiseen saakka.