Kanerva piti kokonaisuudesta: ”Tappaminen meni vähän myöhäiseksi”

Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Huuhkajien valmennuksessa kovaa rekordia kasaava Markku Kanerva piti suurimmasta osasta Tampereen illassa näkemäänsä.

– Voitto oli mielestäni ansaittu, peli oli hallussa jopa tilastojen mukaan. Kreikalla oli muutama paikka, mutta meidän kolmas tai neljäs maali olivat niitä lähempänä.

Jännitys ei silti lauennut kovin ajoissa.

– Pelin tappaminen meni vähän myöhäiseksi. Kreikka alkoi ottamaan riskejä, ja pääsimme selustaan. Tarkemmilla läpisyötöillä olisimme voineet päästä sinne vielä paremmin.

Neljän Nations League -ottelun saldona joukkueen tilastoissa komeilevat nyt lukemat 5-0.

– Ei yhtään päästettyä, se kertoo jotain puolustuspelaamisestamme. Toisaalta ollaan tehty maali joka pelissä, joten tehojakin löytyy tarvittaessa.

– Edessä on nyt kaksi vaikeaa vieraspeliä, ja jalkapallossa voi tapahtua ihan mitä vaan. Mutta jos säilytämme tällaisen draivin, uskon että raavimme noista peleistä ainakin pisteen.

Valmentajan tarkoittama, yksikin lisäpiste riittää varmuudella viemään Suomen lohkovoittoon. Se saatetaan saavutta jopa nyt jo olemassa olevien pisteiden turvin, riippuen muiden joukkueiden otteluista.

Lähde: Palloliitto

Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliSosiaalinen media otti kaiken irti Huuhkajien voitosta – keräsimme parhaat kokoon: ”Emme välttämättä häviä enää koskaan”
Seuraava artikkeliGlen Kamaran seura huomioi maalin lakonisesti – vaikka se oli sille historiallinen