Real Madridin Karim Benzema saa usein osakseen naljailua ja naureskelua, sillä ranskalaiselle sattuu jaksoja, jolloin hän ei tunnu osuvan tolppien väliin juuri mistään – kuten tosin kaikille muillekin hyökkääjille. Benzema on kuitenkin ollut huipulla pitkään, ja Mestarien liigassakin on tullut onnistumisia kausi toisensa jälkeen.

Tiistaina Benzema teki Real Madridin 1-0 -maalin 2-1 -voitossa tsekkiläisestä Viktoria Plzenistä. Osuma oli Benzemalle kilpailun historiassa 57:s, ja sillä hän on Mestarien liigan maalintekotilastossa neljäntenä. Taakse jäi tiistaina 56 maalin Ruud van Nistelrooy.

Tietynlaisesta tasaisuudesta kertoo se, että Benzemasta tuli vasta kolmas pelaaja, joka on pystynyt maalintekoon Mestarien liigassa 14 kaudella peräkkäin. Samassa kerhossa ovat ainoastaan Lionel Messi (105 maalia), ja Real Madrid -legenda Raúl (71).

OptaJose

@OptaJose
14 - Karim Benzema has become the third player in Champions League history to score in 14 consecutive seasons, after Lionel Messi and Raul Gonzalez. Delicatessen.

Kaikkien aikojen maalipyssy Mestarien liigassa on Cristiano Ronaldo, joka on tehnyt 120 maalia 12 eri kaudella.