Mestarien liigan lohkovaihetta on pelattu nyt kolmen pelipäivän verran, ja hattutemppuja on syntynyt keskimäärin yksi per päivä. Avauskierroksella hattutempun teossa onnistui ainoastaan Barcelonan Lionel Messi, mutta tiistaina kolmen maalin iltaa viettivät sekä Juventuksen Paulo Dybala että AS Roman Edin Dzeko.

Dybalasta tuli neljäs argentiinalainen, joka on onnistunut hattutempussa Mestarien liigassa. Hän on myös neljäs Juventuksen pelaaja, joka on saavutukseen pystynyt. Dybala on kovassa seurassa, sillä kolme muuta ovat jalkapalloilijoita sieltä legendaarisimmasta päästä: Filippo Inzaghi, Alessandro del Piero sekä Arturo Vidal.

Squawka

@Squawka

Squawka

@Squawka
Paulo Dybala is the first player to score a hat-trick for Juventus in the Champions League since Arturo Vidal against Copenhagen in 2013.

⚽⚽⚽
Only four players have scored a hat-trick for Juventus in the Champions League

• Filippo Inzaghi (vs. Dynamo Kyiv, Hamburg)
• Alessandro Del Piero (vs. Monaco)
• Arturo Vidal (vs. Copenhagen)
• Paulo Dybala (vs. Young Boys)

An elite group.

Myöhemmin samana iltana kolmen maalin kerhoon liittyi AS Roman bosnialaiskärki Edin Dzeko, joka tehtaili hattutempun joukkueensa 5-0 -voitossa Viktoria Plzenistä. Dzekon hattutemppu oli Roman seurahistorian ensimmäinen Mestarien liigassa.

Squawka

@Squawka
Edin Džeko is the first Roma player ever to score a Champions League hat-trick.

03' ⚽️
40' ⚽️
90' ⚽️

Also the first player from Bosnia and Herzegovina to do so. 🇧🇦

Dybala, Messi ja Dzeko johtavat nyt Mestarien liigan maalipörssiä kolmella maalillaan. Kahteen maaliin on pystynyt tähän mennessä seitsemän eri pelaajaa. Tiistaina kaksi maalia viimeistelivät Shakhtar Donetskin Junior Moraes ja AEK Ateenan Viktor Klonaridis.