Kun Neymar siirtyi Barcelonasta Paris Saint-Germainiin kesällä 2017, olivat vanhat siirtosummaennätykset pelkkää paperia. PSG pulitti brasilialaisesta peräti 222 miljoonaa euroa, ja teki tästä maailman ylivoimaisesti kalleimman pelaajan.

Huhuja Neymarin mahdollisesta paluusta La Ligaan on liikkunut käytännössä koko PSG-uran ajan. Espanjalaismedia pitää Neymarin ensi kesänä tapahtuvaa siirtoa hyvin realistisena mahdollisuutena, ja lisää pontta huhuille antavat radiokanava SER:n tuoreimmat tiedot.

SER:n mukaan brassihyökkääjä on sopinut PSG:n puheenjohtaja Nasser Al-Khelaifin kanssa, että hänellä on lupa jättää seura ensi kesänä, jos jokin seura maksaa hänestä 220 miljoonaa euroa. Kesällä 2020 Neymar olisi saatavissa jo alle 200 miljoonalla.

[readmore from=Neymar]

Mundo Deportivon mukaan Neymar katuu päätöstään lähteä Barcelonasta. Hän onkin tarjonnut itseään Barcelonalle useaan otteeseen, eikä seurassa olisi mitään hänen mahdollista paluutaan vastaan. SER kertoo, että Neymar puhkesi lähestulkoon kyyneliin, kun hän pyysi eräältä Barcelonan vastuuhenkilöltä hankkimistaan viime kesänä.

Myös Real Madridin uskotaan olevan Neymarista kiinnostunut, mutta radiokanavan mukaan Neymar itse palaisi mieluiten juuri Barcaan.