FC Lahdessa alkaa ensi kaudella uusi aika, kun Toni Korkeakunnaksen työtä joukkueen peräsimessä jatkaa toinen henkilö. Viisi vuotta Lahtea valmentaneen Korkeakunnaksen lähtö seurasta kauden päätteeksi oli varmaa jo aiemmin, mutta lopulta ”Tokelle” osoitettiin ovea jo viikko sitten joukkueen tulosten sukellettua pahasti kesäkuun lopun jälkeen.

Loppukauden ajan Lahtea valmentavat Sami Ristilä ja Toni Huuhka. MTV Sportin tietojen mukaan Ristilä on myös mies, joka jatkaa päävalmentajana ensi kaudellakin. MTV Sportin koko uutisen voi lukea täältä.

44-vuotias Ristilä aloitti pelaajauransa Valkeakosken Hakassa viisivuotiaana. Kasvattajaseuransa Hakan lisäksi hän pelasi muun muassa Jokereissa ja Mypassa, sekä ulkomailla saksalaisessa SC Neukirchenissä, hollantilaisessa Zwollessa ja irlantilaisessa Droghedassa. Ristilä oli myös Suomen nuorisomaajoukkueiden vakiokasvo.

Ristilän valmentajaura alkoi oikeastaan jo kesken pelaajauran Droghedassa. Suomessa hän on valmentanut päävalmentajana Hakaa ja KTP:tä. Lahteen hän siirtyi Korkeakunnaksen apulaiseksi vajaa vuosi sitten yhden vuoden sopimuksella, johon sisältyy myös optio kaudesta 2019. Ristilän mietteitä viime keväältä voi lukea täältä.

FC Lahti järjestää tiedotustilaisuuden maanantaina klo 13.

FC Lahti

@FCLahti1996
FC Lahti pitää huomenna lehdistötilaisuuden Lahden Stadionilla kello 13.00.

#Staytuned #FCLahti #Veikkausliiga