Huuhkajien ja Englannin Mestaruussarjassa pelaavan Norwichin hyökkääjä Teemu Pukki loukkasi takareitensä lokakuun maaottelutauolla Nations Leaguen pelissä Kreikkaa vastaan, ja hänet jouduttiin ottamaan vaihtoon jo reilun kymmenen minuutin jälkeen.

Norwichin manageri Daniel Farke kommentoi pian loukkaantumisen jälkeen, että kyseessä ei ole kovin vakava vamma ja suomalaisen odotetaan olevan sivussa 2-3 viikkoa. Farke arvioi tuolloin, että Pukki, 28, saattaisi olla käytettävissä huomenna lauantaina, kun Norwich isännöi Brentfordia Mestaruussarjassa.

Farke kertoi tänään perjantaina lehdistötilaisuudessa, että Brentford-peli jää vielä Pukilta väliin, mutta toipuminen ei vie enää kauan.

– Viikonloppu tulee Teemulle hieman liian aikaisin. Hän saattaa olla käytettävissä tiistaina (liiga)cupin ottelussa (Bournemouthia vastaan).

Pukki siirtyi Norwichiin kesällä vapaana agenttina edustettuaan edelliset neljä kautta tanskalaista Brøndbyä. Hän on iskenyt uudelle seuralleen 13 ottelussa yhteensä kuusi maalia. Hyvä vire on kantanut myös maajoukkueen peleihin. Suomi voitti kolme ensimmäistä peliään Nations Leaguessa lukemin 1-0 Pukin vastatessa jokaisesta osumasta. Loukkaantumisen takia lyhyeksi jäänyt Kreikka-peli päättyi Huuhkajien 2-0-voittoon.

Suomi johtaa Nations Leaguen lohkoaan kuuden pisteen erolla Kreikkaan. Huuhkajat kohtaa marraskuussa lohkon päätöspeleissä vielä Kreikan 15.11. ja Unkarin 18.11. Suomi pelaa kummankin ottelun vieraskentällä.