Paris Saint-Germainin päävalmentaja Thomas Tuchel uskoo, että keskikenttäpelaaja Marco Verratti on yksi maailman parhaista jalkapalloilijoista.

PSG on aloittanut kautensa Ranskan pääsarjassa, Ligue 1:ssä, lennokkaasti. Joukkue on voittanut kaikki kahdeksan peliään. Mestarien liigan avauspelissä se kärsi 2-3-tappion Liverpoolille, mutta voitti seuraavassa lohko-ottelussaan Belgradin Punaisen tähden murskalukemin 6-1.

Italian maajoukkuepelaaja Verratti, 25, esiintyi edukseen Punaista tähteä vastaan. Tuchel antoi ansaitut kehut keskikentän taiturilleen.

– Minulle se ei tule yllätyksenä (miten Verratti pelaa). Marco on erittäin tärkeä, hän on poikkeuksellinen pelaaja, sanoi Tuchel FourFourTwon mukaan.

– Hän on yksi maailman parhaista pelaajista. Hän löytää ratkaisuja hankalissa tilanteissa, todella pienissä tiloissa. Hän on todella itsevarma ja hän tekee hullun lailla töitä, kun menetämme pallon.

– Se on hyväksi meille ja se antaa hyvän vaikutuksen muille pelaajille sekä faneille. Haluan, että kaikki kannattajamme rakastuvat joukkueeseemme. Meillä on maailman parhaat pelaajat. Se on erittäin tärkeää meille.