Roman Eremenko kärsi dopingpannansa – sai ensimmäiset minuutit uudessa seurassaan

© Kuva: Juha Tamminen

Nappaa riskitön veto ja tienaa Championshipistä jopa 200 euroa!

Roman Eremenko palasi lauantaina tositoimiin kärsittyään kahden vuoden dopingpannansa. Spartak Moskovaa edustava Eremenko, 31, tuli vaihdosta kentälle, Sofiane Hannin tilalle, Venäjän pääsarjan pelissä Jenisei Krasnojarskia vastaan.

Ottelu päättyi Spartakin 3-2-vierasvoittoon. Ratkaiseva osuma nähtiin vasta lisäajalla. Jenisein maalivahti Mikhail Filippov torjui Fernandon vapaapotkun, mutta paluupallossa oli ensimmäisenä Artem Timofeev, joka puski pelivälineen verkkoon.

Eremenkolle annettiin kahden vuoden pelikielto syksyllä 2016, kun hän jäi dopingtestissä kiinni kokaiinista Mestarien liigassa pelatun Bayer Leverkusen -ottelun jälkeen. Hän edusti tuolloin Spartakin paikallisvastustajaa TsSKA Moskovaa.

Eremenko liittyi Spartakiin kesällä, ja hän sai aloittaa joukkueharjoittelun kaksi kuukautta sitten.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Championshipistä jopa 200 euroa!