Roman Eremenko pääsee irti myös eurokentillä – ”Saan jokaisesta pelistä suurta tyydytystä”

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Pelikiellostaan vapautunut Roman Eremenko pääsee torstaina pitkästä aikaa pelaamaan myös europelejä. Eremenkon Moskovan Spartak vierailee Skotlannissa Glasgow Rangersin vieraana Eurooppa-liigan kolmannen kierroksen ottelussa.

Rangersia valmentaa legendaarinen Steven Gerrard ja joukkueen hyökkäyksessä maaleja paukuttaa HJK:sta tuttu Alfredo Morelos. Spartak sen sijaan on oudossa tilanteessa, sillä joukkue erotti maanantaina päävalmentajansa Massimo Carreran – maineikkaan Antonio Conten entisen kakkosmiehen.

Väliaikaiseksi valmentajaksi nostettiin kuntovalmentaja Raúl Riancho, joka oli Eremenkon kanssa yhtä aikaa jo Rubin Kazanissa. Riancho teki kuitenkin kovan päätöksen jättää Skotlannin-reissulta seitsemän runkopelaajaa pois, sillä seuraavana maanantaina joukkueella on tärkeä kansallisen sarjan ottelu juuri Rubin Kazania vastaan.

– Tiukan aikataulun takia haluan antaa heille aikaa valmistautua tärkeään otteluun, Riancho perusteli ratkaisuaan BBC:n mukaan.

– En ajattele ainoastaan Rangers-ottelua, vaan minun on mietittävä myös tulevaisuutta.

Spartakin runkomiehistä Luiz Adriano kärsii kolmen ottelun pelikieltonsa viimeistä peliä. Sivussa ovat myös Venäjän maajoukkuemiehet Denis Glushakov (joukkueen kapteeni) ja Andrei Yeshchenko, jotka hyllytettiin syyskuussa, kun nämä tykkäsivät Carreraa krisitoineesta Instagram-postauksesta. Rianchi uskoo kuitenkin pelaajien palaavan ruotuun maanantain ottelussa.

Lukuisten poissaolojen myötä Roman Eremenkolle lienee torstaina tarjolla entistäkin suurempi rooli Spartakin keskikentällä. Suomalainen on haasteesta innoissaan.

– Odotan innolla tätä ottelua. On mukavaa päästä taas pelaamaan europelejä, ja etenkin näin legendaarisella stadionilla, Eremenko sanoi lehdistötilaisuudessa Spartakin englanninkielisten kotisivujen mukaan.

– En ole pelannut kahteen vuoteen ja saan jokaisesta ottelusta valtavasti tyydytystä.

– Haluan kehottaa faneja kannustamaan meitä. Spartakin ympärillä poristaan kaikenlaista, ja tietysti mekin huomaamme sen. On kuitenkin tärkeää käsitellä näitä paineita yhdessä ja yrittää saada asiat raiteilleen, Eremenko jatkoi.

Spartak on Venäjän Superliigassa vasta kuudentena. Se on myös Eurooppa-liigan lohkonsa hännänhuippu. Lohkon kärjessä on Rangers.

Ottelu Rangers-Spartak alkaa kello 22 ja on nähtävissä C Moren suoratoistopalvelussa.

 

 

 

 


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!

Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!