Ruotsin Allsvenskanissa IFK Norrköpingissä tällä hetkellä pelaava Daniel Sjölund etsii vaimonsa Johanna Karlssonin kanssa kotia Maarianhaminasta. Sjölund kertoi jo aiemmin, että on muuttamassa takaisin Suomeen ja toiveissa on paluu IFK Mariehamniin.

LUE MYÖS: Sjölund kertoo tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Tuolloin Sjölund, 35, ja IFK eivät olleet kuitenkaan vielä päässeet yhteisymmärrykseen sopimuksesta. IFK taistelee tällä hetkellä tiukasti sarjapaikastaan Veikkausliigassa. Sjölund kuitenkin lupaili, että hän haluaisi pelata IFK:ssa sarjatasosta huolimatta.

Sjölund on pelannut pitkään Ruotsissa. Nyt perhe etsii Facebook-ryhmän kautta kotia Ahvenanmaalta. Tarkemmin sanottuna Maarianhaminasta.

– Me haluaisimme ostaa talon Maarianhaminasta, läheltä keskustaa tai Östernäsistä. Etsimme pääsääntöisesti uudempaa kotia, ilman suurempaa remontointitarvetta. Lämpimin terveisin Johanna Karlsson ja Daniel Sjölund, Karlsson kirjoittaa ryhmässä.

Katso twiitti alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

André Karring 🤙

@andrekarringyao
It's official. #ifk1919 Kan någon på Twitter hjälpa?

Sjölund on IF Finströms Kamraternan ja IFK Mariehamnin kasvatti, mutta hän ei koskaan ehtinyt pelata pääsarjassa IFK:n kanssa. Sjölund siirtyi ulkomaille West Hamiin jo 16-vuotiaana vuonna 1999.