Sosiaalinen media otti kaiken irti Huuhkajien voitosta – keräsimme parhaat kokoon: ”Emme välttämättä häviä enää koskaan”

© Kuva: Juha Tamminen
Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Huuhkajat porskuttaa Nations Leaguessa lohkon kärjessä puhtaalla pelillä. Maanantai-iltana Kreikka oli vastaantulija Ratinan stadionilla, kun Suomi nappasi komean 2-0-voiton.

LUE MYÖS Suomi-Kreikka-ottelun raportti.

Huuhkajat ei ole päästänyt vielä maaliakaan Nations Leaguessa. Kasassa on 12 pistettä neljästä ottelusta, ja viimeisestä kahdesta ottelusta Suomelle riittää yksi tasapeli jatkopaikan varmistamiseen. Ihmekös tuo, että Huuhkajien Kreikka-voitto on otettu vastaan sosiaalisessa mediassa suorastaan palvovasti.

Keräsimme kasaan parhaita kuvia teksteineen Twitterin maailmasta.

Alla olevassa kuvassa ”kuningas” Jari Litmanen ja presidentti Sauli Niinistö juhlistavat Suomen voittoa. Litmasen ilme on kuitenkin ihmeen vakava. Aki Toivonen löysi kuitenkin tälle selityksen:

– Kun tajuat, että Suomi menee vihdoin kisoihin, etkä ole enää mukana.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Huuhkajat on voittanut nyt viisi perättäistä ottelua, joista ensimmäinen oli harjoitusottelu Valko-Venäjää vastaan. Sen jälkeen putki on jatkunut Nations Leaguessa. Kaiken kukkuraksi Suomi on pitänyt kaikissa voitto-otteluissaan nollan. Huima putki näkyi myös SMJK:n Pohjoiskaarteessa Kreikkaa vastaan. Eräässä plakaatissa luki nimittäin englanniksi ”Emme välttämättä häviä enää koskaan.”

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Robin Lod antoi Kreikkaa vastaan 2-0-osumaan namupassin Glen Kamaralle, mutta Lodin harhautukset ennen syöttöä ovat saaneet jo ymmärrettävästi oman GIF-videonsa. Lod jallitti Kreikan kahta pelaajaa sen verran hienosti, että harhautukset ovat noteerattu jo Espanjassa asti, jossa Lod pelaa seuratasolla Gijonissa.

Jos et näe alla olevaa GIF-videoa, voit katsoa sen tästä.

Myös Kamaran upea ottelu on otettu riemulla vastaan sosiaalisessa mediassa. Skotlantilaisen Dundee FC:n keskikenttäpelaaja nousi nopeasti suomalaisten sydämiin. Some on tällä hetkellä pullollaan Kamara-aiheisia meemejä ja kuvia. Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen tästä.

– Vesi täyttää 75 prosenttia maapallosta ja loput täyttää Glen Kamara, eräässä kuvassa hehkutetaan.

Ja totta kai Suomen päävalmentaja Markku Kanerva on saanut omansa. ”Rivelution” on tullut someen jäädäkseen. Jos et näe alla olevaa GIF-videota, voit katsoa sen tästä.

Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliLukas Hradecky neljän nollapelin putkesta: ”Ei oo hirveest’ ollu hommia”
Seuraava artikkeliKanerva piti kokonaisuudesta: ”Tappaminen meni vähän myöhäiseksi”