Englannin Mestaruussarjassa seitsemäntenä majaileva Brentford on nimennyt uudeksi vastuuvalmentajakseen 45-vuotiaan tanskalaisen Thomas Frankin. Frank nostetaan päävastuuseen apulaisvalmentajan paikalta edellisen ykkösluotsin Dean Smithin siirryttyä samassa sarjassa pelaavan Aston Villaan.

Brentfordissa pelaa myös Pikkuhuuhkajien hyökkääjä Marcus Forss, joka on tosin näillä näkymin joulukuulle saakka sivussa selkävaivan takia.

Frank liittyi Brentfordin valmennustiimiin joulukuussa 2016. Koko aiemman valmennusuransa hän oli tehnyt kotimaassaan Tanskassa.

Vuosina 2008-2013 Frank valmensi Tanskan poikamaajoukkueita, kunnes vuonna 2013 hän sai pestin pääsarjaseura Brøndbystä. Vajaan kolmen seurassa viettämänsä kauden aikana Frank valmensi myös Huuhkajien eturivin pelaajia Lukas Hradeckya ja Teemu Pukkia. Hän kuitenkin lähti seurasta maaliskuussa 2016, kun kävi ilmi, että seuran puheenjohtaja ja pääomistaja Jan Bech Andersen oli kritisoinut tätä nimimerkin takaa Brøndbyn kannattajien keskusteluforumilla.

– Ei ole mikään salaisuus, että Janin ja minun välit ovat kiristyneet viime aikoina. Viime päivien mediahuomion takia meidän kahden oli pakko jutella, Frank kommentoi Brøndbyn luotsin paikalta irtisanoutuessaan Guardianin mukaan.