Kun Teemu Pukki päätti siirtyä kesällä tanskalaisesta Bröndbystä Englannin Mestaruussarjan Norwichiin, moni epäili suomalaishyökkääjän sopeutumista fyysiseen brittifutikseen. Vaan eipä epäile enää.

Pukki on pyssyttänyt Norwichille 12 ottelussa kuusi maalia ja hänet nimettiin muun muassa ehdolle sarjan syyskuun parhaaksi pelaajaksi. 28-vuotias Pukki nousi nopeasti Norwichin ehdottomaksi luottomieheksi.

– En ikinä odottanut, että urani täällä alkaisi näin hyvin, Pukki kertoo Norwichin kotisivujen haastattelussa.

– Tietysti olen hyvin iloinen siitä, että olen pelannut näin hyvin alusta lähtien. Toivon voivani jatkaa samaan malliin.

Pukki on viihtynyt hyvin myös kentän ulkopuolella, kiitos mukavien pelikaverien ja oman perheen.

– Pukukopissa on kivoja kavereita. Olemme melko nuori joukkue, ja olen kai yksi vanhimmista, vaikka olenkin 28-vuotias.

– Olen itse pukukopissa aika hiljainen, mutta nautin ilmapiiristä. Siellä on paljon hauskoja kundeja.

[readmore from=Pukki-Teemu]

– Olemme pelanneet aika paljon viime aikoina, joten vapaapäiviä ei ole ollut juurikaan. Asun täällä kihlattuni ja nuoren vauvamme kanssa, joten yritämme käydä ulkona niin paljon kuin mahdollista, Pukki kertoo.

Norwichilla on allaan jo kahdeksan ottelun mittainen tappioton putki (kuusi voittoa ja kaksi tasapeliä), ja se onkin sarjassa hienosti viidentenä, neljä pistettä sarjakärki Leedsin perässä.

– Itseluottamuksemme auttaa meitä tällä hetkellä otteluissa hyviä joukkueita vastaan. On tärkeää, että putki jatkuu edelleen, Pukki toteaa.