Keskiviikkona 37 vuotta täyttäneen Zlatan Ibrahimovicin sopimus MLS-seura LA Galaxyn kanssa jatkuu vuoteen 2020, mutta Italiassa on noussut jälleen kerran esille tuttuja huhuja – palaisiko Zlatan vielä kerran vanhan seuransa AC Milanin punamustaan peliasuun?

Corriere della Seran mukaan Milanissa etsitään joukkueeseen kolmatta keskushyökkääjää, sillä tällä hetkellä valmentaja Gennaro Gattusolla on tarjolla piikkiin vain Gonzalo Higuaín ja Patrick Cutrone.

Mikäi La Galaxy yltää MLS:n pudotuspeleihin, päättyisi sen kausi viimeistään 9. joulukuuta. Mikäli playoffit jäävät haaveeksi, on kausi ohi jo lokakuussa. Kausi 2019 alkaa ensi maaliskuussa.

ESPN arvelee, että Milan voisikin lainata Zlatanin joksikin aikaa – samaan tapaan kuin vaikkapa Thierry Henry ja David Beckham ovat käyneet pelailemassa Euroopassa kesken MLS-sopimustensa. Italialaismediassa sen sijaan puhutaan pysyvästä siirrosta.

[readmore from=Ibrahimovic-Zlatan]

AC Milan tarjoaisi tiettävästi Zlatanille sopimusta vain kesään 2019 saakka. Sen jälkeen hän voisi palata kotiin Malmöön päättämään loistokkaan uransa. Zlatan vahvisti syyskuussa ruotsalaistoimittaja Axel Schulmanille, että hän on saanut kasvattajaseuraltaan Malmö FF:ltä tarjouksen.

Ibrahimovic pelasi AC Milanissa kausina 2010-2012.

Lähde: Transfermarkt