AC Milan valittaa hyökkääjän pelikiellosta – karjui itselleen kahden ottelun pannan

© Kuva: Getty Images
Serie A:n sunnuntai-illassa Bologna - AC Milan! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

AC Milanin hyökkääjä Gonzalo Higuaín on saanut kahden ottelun pelikiellon ja virallisen huomautuksen ulosajostaan Serie A:n ottelussa Juventusta vastaan.

Higuaín, 30, ajettiin sunnuntaina kentältä hänen purettuaan raivoaan erotuomaria kohtaan. Argentiinalaishyökkääjä sai ensin keltaisen kortin kampituksesta ja heti perään toisen voimakkaasta protestoinnista. Sekä Milanin että Juventuksen pelaajat yrittivät rauhoitella häntä ja vetää Higuaínia tilanteesta sivummalle.

Ensi alkuun vaikutti, että Higuaínille saattaisi olla luvassa pitkäkin pelikielto, mutta hän ja Juventuksen hyökkääjä Cristiano Ronaldo tekivät selväksi, että argentiinalaiskärki ei solvannut erotuomari Paolo Mazzolenia mitenkään. Ulosajon uskotaankin johtuneen tavasta, jolla Higuaín välitti palautteensa tuomarille eikä niinkään sen sisällöstä.

Lega Serie A kertoo kurinpitoraportissaan, että Higuaín käyttäytyi ”kontrolloimattomalla ja uhkaavalla tavalla”. Hän sai myös moitteita siitä, ettei suostunut poistumaan kentältä, vaan jatkoi protestointia.

LUE MYÖS: ”AC Milan -tähden kuppi kuumeni täysin – pyysi julkisesti anteeksi sosiaalisessa mediassa”

MilanNews-sivuston mukaan Milan aikoo valittaa Higuaínin pelikiellosta. Näillä näkymin argentiinalaishyökkääjältä jää väliin ottelut Laziota ja Parmaa vastaan. Jos valitus menee läpi, saattaa Higuaín pelata jo Parma-ottelussa.

Lähde: Football Italia

Muokattu 13.11.2018 klo 18.30: Pelikiellon pituus ja otsikko korjattu, lisätty maininta Milanin valituksesta.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Serie A:n sunnuntai-illassa Bologna - AC Milan! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!