Argentiinalaistähden pelikielto tuli epäillyttävään väliin – fanit suivaantuivat

© Kuva: Getty Images

Venäläisfanit syyttävät Pietarin Zenitin Leandro Paredesia tahallisesta punaisen kortin hankkimisesta, kertoo Football Italia.

Paredes, 24, otti lauantaina kaksi keltaista korttia lyhyen ajan sisään Venäjän Valioliigan ottelussa Akhmat Groznya vastaan, ja hänet ajettiin kentältä ulos. Pelikiellon vuoksi häneltä jää väliin ensi sunnuntaina pelattava sarjaottelu TsSKA Moskovaa vastaan.

Venäläiskannattajat ovat epäilleet sosiaalisessa mediassa, että argentiinalaispelaaja hankki pelikiellon tahallaan, jotta hän voi lauantaina matkata kotimaahansa katsomaan Copa Libertadoresin finaalin ensimmäistä osaa. Finaalissa kohtaavat hänen entinen seuransa Boca Juniors ja River Plate.

Bocan ja Riverin välisiä otteluita kutsutaan Superclásicoiksi. Joukkueiden kohtaamisia pidetään Argentiinan ellei jopa koko maailman tulisimpina derbyinä.

Paredesin aikomuksista ei ole kuitenkaan varmaa tietoa, ja monet epäilevät, että hän ei fanien reaktion jälkeen edes viitsisi matkustaa Argentiinaan.