Nykyisin Ligue 1 -seura Lyonissa pelaava hollantilaistähti Memphis Depay sai viikonloppuna täyteen viisi miljoonaa seuraajaa Instagram-tilillään. Rajapyykin kunniaksi Depay näytti osaavansa muutakin kuin pelata jalkapalloa.

Depay nimittäin latasi Instagram-tililleen videon, jossa hän räppää varsin mallikkaasti. Depay myös kertoo kuvatekstissä, että kyseessä olisi freestyle-räppiä eli lyriikat keksitään improvisoiden biisin aikana, eikä sanoja ole siis etukäteen kirjoitettu ylös.

Depay arveli, että video lähtisi leviämään sosiaalisessa mediassa, ja niinhän siinä on käynytkin. Videota on jaettu ympäri sosiaalista mediaa ja pelkästään Depayn henkilökohtaisella tilillä videolla oli 1,5 miljoonaa katselukertaa.

– Olen varma, että tästä freestylesta tulee viraalivideo. Kiitos faneilleni, että autoitte minua saamaan 5 miljoonaa seuraajaa, Depay kirjoittaa kuvatekstissä.

Depay on tällä kaudella iskenyt Lyonin paidassa viisi maalia 14 sarjaottelussa. Lisäksi Entinen Manchester Unitedin hyökkääjä on kuulunut Hollannin avainpelaajiin Nations Leaguessa. Hollanti eteni Nations Leaguen Final four -turnaukseen, jossa ratkaistaan koko Nations Leaguen voittaja.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen tästä.