Jos joku pelkäsi Thomas Lamin kokeneen viikko sitten pelatussa Unkari-ottelussa vaikean vamman, poisti lauantainen PEC Zwollen kokoonpanotieto nuo huolet. Budapestissa Lam joutui jättämään kentän 60 minuutin pelin jälkeen saatuaan kolhun nilkkaansa. Lauantaina hän oli kuitenkin tuttuun tapaan joukkueensa avauksessa, kun Zwolle sai vieraakseen ADO Den Haagin.

Ikävämpi uutinen on sen sijaan se, että tämäkin ottelu jäi Lamilta kesken, ja jälleen nilkkavamman takia. Nyt suomalainen tuli vaihtoon, kun ottelua oli pelattu 83 minuuttia.

Ottelun 7. minuutilla Huuhkajien keskikenttämies ehti kuitenkin viimeistellä kauden toisen maalinsa. Lam puski maaliin Clint Leemansin antaman kulmapotkun.

SallandNieuws

@SallandNieuws
RT PECZwolle: 7' ⚽️ DOELPUNT PEC Zwolle! Thomas Lam 1-0! #pecado #peczwolle

Avausjaksolla nähtin maaleja kaikkiaan neljä, kaksi kultakin joukkueelta. Zwolle kuitenkin hävisi pelin maalein 2-3, ja epäonnekkaasti voittomaali syntyi juuri silloin, kun Lam oli saamassa hoitoa kentän laidalla. Zwolle pelasi siis juuri tuolloin yhden miehen vajaalla.

13 sarjakierroksen jälkeen Zwolle on 18 joukkueen sarjassa sijalla 15, vain pisteen karsintaviivan yläpuolella.