Manchester United teki tempun, johon harva uskoi ennen ottelua, kun se kaatoi keskiviikkoiltana Juventuksen vieraissa maalein 2-1. Mestarien liigan huippuottelu tarjosi draamaa vielä päätösvihellyksen jälkeenkin.

Lue ottelusta lisää tästä linkistä.

Juventus oli vahvasti matkalla kohti voittoa Cristiano Ronaldon maalilla. United-manageri José Mourinho teki kolme vaihtoa ennen viimeistä kymmenminuuttista ja se tuotti lopulta tulosta. United iski erikoistilanteista kaksi maalia ja teki todellisen ryöstön Juventuksen vieraana.

Mourinho ei peitellyt tyytyväisyyttään ottelun jälkeen. United-manageri lähti kävelemään kentälle päin, ja laittoi kätensä korvalle kuunnellakseen tarkemmin torinolaisyleisöä. Ele sai Juventuksen pelaajat raivostumaan. Muun muassa Leonardo Bonucci ja Paulo Dybala kävivät sanomassa Mourinholle pari valittua sanaa (ks. yllä oleva artikkelikuva).

Mourinho kommentoi ottelun jälkeen ristiriitaista tuuletustaan.

– Minua haukuttiin 90 minuutin ajan. Tulin tänne tekemään työni, en muuta. En loukannut ketään, tein vain eleen, koska halusin kuulla yleisön paremmin. Ehkä minun ei olisi pitänyt tehdä sitä. Ja jos olisin ollut tyyni, en olisi tehnyt sitä, mutta minun perhettäni loukattiin, mukaan lukien Inter-perhettä ja reagoin siihen, Mourinho kertoi.

Mourinho valmensi Internazionalea vuosina 2008-2010.

United oli koko ottelun ajan selkeästi ottavana osapuolena Juventusta vastaan, mutta tuloksessa se ei näkynyt. Mourinho oli todella iloinen joukkueensa esityksestä, vaikka pelillisesti se ei suuria riemunkiljahduksia aiheuttanut.

– Pelasimme fantastisen ottelun, meidän huipputasolla, koska emme voi olla tätä parempia. Tulimme tänne pelaamaan joukkueena, jolla on vastassa jokaisella osa-alueella aivan eri luokan vastustaja.

– Onnistuimme voittamaan, koska pelasimme todella, todella hyvän ottelun, ja jaksoimme pelata voitosta loppuun saakka, Mourinho kehui joukkuettaan.