Liverpoolin manageri Jürgen Klopp naureskeli ajatukselle eurooppalaisten suurseurojen Superliigasta.

Saksalaislehti Der Spiegel julkaisi Football Leaksin tietojen perusteella isoja väitteitä Superliigasta, joka lopettaisi Mestarien liigan ja vetäisi 16 suurseuraa omista sarjoistaan mukaansa.

Huhutussa Superliigassa olisi mukana 16 joukkuetta, joista 11 ei voi pudota pois. Joukkueita olisi mukana viidestä eri maasta. (Lue lisää täältä)

Kloppin Liverpoolin on huhuttu lähtevän Valioliigasta Manchester Cityn, Manchester Unitedin, Arsenalin ja Chelsean kanssa uuteen supersarjaan.

Liverpool-luotsin mukaan nykyisessä sarjajärjestelmässä ei ole vikaa.

– Se (Superliiga) kuulostaa todella mukavalta, koska se kuulostaa siltä, että siinä olisi vähemmän pelejä, mutta enemmän rahaa pelissä, vitsaili Klopp Goalin mukaan.

– Olen täysin tyytyväinen siihen, miten sarjajalkapallo toimii tällä hetkellä. Emme ainakaan ole toteuttamassa sitä ideaa (Superliigaa) välittömästi.

Klopp kritisoi Fifan ja Uefan tapaa uudistaa kilpailujaan. Hänen mukaansa jalkapalloliitot eivät keskustele tarpeeksi seurojen tai muiden kumppanien kanssa.

– En ole edes varma, onko joku puhunut siitä, jos totta puhutaan. Kuulostaa samalta kuin kaikki muutkin Fifan ja Uefan mahtavat ideat.

– He toteuttavat ne välittömästi eivätkä kysele mitään. Yhtäkkiä huomaatkin, että ”Oho, selvä. Meillä on 20 ottelua enemmän, muttei yhtään enempää rahaa”.