Juventus-tähti kommentoi mahdollista paluuta Paul Pogban seuratoveriksi – ”Kukapa tietää..”

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!

Juventuksen Paulo Dybala myöntää toivovansa paluuta hyvän ystävänsä Paul Pogban seuratoveriksi. 24-vuotias argentiinalaishyökkääjä pelasi Pogban kanssa Torinossa ennen ranskalaisen kesän 2016 siirtoa takaisin Manchester Unitediin.

Dybala ja Pogba pelasivat vuoden yhdessä Juvessa. Kaksikko kohtasi myös viimeisen kahden viikon aikana toisensa kahdesti Mestarien liigassa.

– Oli hienoa nähdä Paulia taas. Olemme hyviä ystäviä, Dybala kertoi torstaina lehdistölle.

– Olemme pysyneet yhteyksissä, vaikka hän jätti Juventuksen. Olemme edelleen läheisiä, ja kukapa tietää, ehkäpä voimme vielä pelata tulevaisuudessa uudestaan samassa seurassa.

Toistaiseksi Dybala ei ole suunnittelemassa lähtöä Juventuksesta. Argentiinalainen on löytänyt vahvan yhteispelin seuraan kesällä saapuneen Cristiano Ronaldon kanssa.

Juvella on myös nyt mahdollisuus voittaa Mestarien liiga. Seura ei ole voittanut euroturnausta 22 vuoteen.

– Tänä vuonna ehkä vaikuttaa siltä, että Mestarien liiga vaikuttaa pakkomielteeltämme. Keskitymme kuitenkin myös kansallisiin kilpailuihin. Haluamme voittaa yhden Scudetton lisää.

– Olemme tyytyväisiä yhteispeliimme Ronaldon kanssa ja olemme tehneet paljon maaleja. Pärjäämme hyvin ja uskon meidän tekevän paljon maaleja yhdessä!

Lähde: Goal

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!