Lionel Messi vei yhden ennätyksen Cristiano Ronaldon nimistä Mestarien liigassa

© Kuva: Getty Images
Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!

Barcelonan tähtihyökkääjästä Lionel Messistä tuli keskiviikkona eniten maaleja yhdelle joukkueelle Mestarien liigassa iskenyt pelaaja.

Messi, 31, vastasi joukkueensa avausosumasta Barcelonan 2-1-voitossa PSV Eindhovenia vastaan. Kyseessä oli hänen 106. maalinsa Mestarien liigassa.

Argentiinalaishyökkääjä vei ennätyksen Juventuksen Cristiano Ronaldolta, joka iski Real Madridille Mestarien liigassa 105 osumaa.

Messi on pelannut koko uransa ajan Barcelonassa. Ronaldon, 33, maalit ovat jakautuneet kolmen seuran kesken. Portugalilaistähti iski osumistaan 15 Manchester Unitedissa, ja tällä kaudella hän on tehnyt uuden seuransa Juventuksen paidassa yhden maalin Euroopassa.

Ronaldo on yhä Mestarien liigan kaikkien aikojen paras maalintekijä 121 osumallaan. Hän on voittanut kilpailun maalikuninkuuden edellisellä kuudella kaudella. Yhteensä hän on voittanut sen seitsemän kertaa, useammin kuin kukaan muu.

Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliAncelotti aloitti jo psykologisen sodankäynnin Liverpoolia vastaan: ”Se on vaikeampi”
Seuraava artikkeliOtteluissa pidettiin hiljaisia hetkiä, kuolleeksi väitetty pelaaja asuikin Espanjassa – ”Siten kuulin olevani kuollut”