LK: RoPS tekemässä upean taloudellisen tuloksen – myös pelaajasiirto paljastui

© Kuva: Juha Tamminen
Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!

Rovaniemen Palloseuran viime kausi oli monella mittarilla mitattuna jymymenestys. RoPS:n toiminnanjohtaja Hannu Korhonen kertoi Lapin Kansalle, että seura tekee noin 100 000 euroa voittoa vuonna 2018.

RoPS on tehnyt vuodesta 2011 tappiota, mutta nyt seura on saanut käännettyä kurssin. Suurimpina syinä taloudelliselle menestykselle oli Timo Stavitskin myynti ranskalaisseura SM Caeniin 600 000 eurolla sekä onnistunut kausikorttihaaste. Lisäksi menestystä tuli myös kentällä, kun RoPS sijoittui toiseksi Veikkausliigassa.

LUE MYÖS: Käsittämätön temppu suomalaisessa futiksessa – RoPS myynyt 3100 kausikorttia: ”Toivottiin ja vähän pelättiin”

– Teemme noin 100 000 euron voiton. Tarkat luvut esitellään maaliskuun kevätkokouksessa, Korhonen kertoi Lapin Kansalle.

RoPS:n puheenjohtaja Risto Niva oli tyytyväinen talouslukemiin. Niva kertoi, että taloudellisesti tappiolliset vuodet rasittavat yhä seuraa, mutta käännös parempaan on nyt tapahtunut. Niva jatkaa seuran puheenjohtajana.

– Aika kauan olen tässä hommassa ollut. Mielellään toki jatkan, mutta pikkuhiljaa muitakin esityksiä voisi tulla, Niva kommentoi.

Lisäksi Lapin Kansa tiesi kertoa, että kolme edellistä kautta RoPS:n alakerrassa pelannut Juuso Hämäläinen, 25, siirtyy toiseen liigaseuraan.

Lue Lapin Kansan juttu aiheesta kokonaisuudessaan tästä.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kerroinvertailu ottelulle SJK Seinäjoki - RoPS 19.08.2019

Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliUskomaton väite Argentiinan suurseuran lääkäriltä bussi-iskun jälkeen – kehotettiin käyttämään dopingia
Seuraava artikkeliHS: Suomalaislupaus kommentoi debyyttiään perinteikkäässä Leeds-paidassa – satoja faneja odotti pelkkästään jo joukkueen bussia