Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjät Neymar ja Kylian Mbappé saattavat toipua vammoistaan ensi viikon Mestarien liigan otteluun Liverpoolia vastaan.

Kummatkin palasivat maaottelutauolta loukkaantuneina Pariisiin. Brasilian kapteeni Neymar, 26, reväytti oikean jalan lähentäjälihaksensa ystävyysottelussa Kamerunia vastaan, ja hänet otettiin vaihtoon. Sama kohtalo koetteli 19-vuotiasta Mbappéa, joka otettiin olkapäävamman takia sivuun ystävyysottelussa Uruguayta vastaan.

PSG kertoi keskiviikkona, että kaksikko kuntouttaa vammojaan kahden päivän ajan, minkä jälkeen heidän pelikunnostaan saadaan tarkempi kuva.

Pariisilaisten päävalmentaja Thomas Tuchel vahvisti, että Neymar ja Mbappé eivät pelaa lauantaina Ligue 1:n sarjaottelussa Toulousea vastaan. Saksalaisluotsi toivoo ja uskoo, että he ovat pelikunnossa keskiviikkona.

PSG on Mestarien liigan lohkossaan kolmantena Liverpoolin ja Napolin takana. Pariisilaisten jatkohaaveet ovat mennyttä, jos joukkue häviää keskiviikkona Liverpoolille ja Napoli voittaa samaan aikaan omassa ottelussaan lohkojumbo Belgradin Punaisen tähden.

– Neymarin ja Kylianin tapauksessa hyvä asia on se, että vammat eivät ole todella, todella vakavia. Mutta me emme ota riskejä lauantaina, sanoi Tuchel FourFourTwon mukaan.

– He eivät pelaa, mutta on mahdollista, että he pelaavat Liverpoolia vastaan. Se on mahdollista.

– Minä uskon – ja tämä on minun mielipiteeni, puhuin lääkärin ja pelaajien kanssa – että he voivat pelata (Liverpoolia vastaan).

Tuchelin mukaan Neymarin ja Mbappén poissaolo ei olisi maailmanloppu PSG:lle.

– En aio sanoa, mitä teemme, mutta tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun olemme pelanneet ilman Neymaria ja Kyliania ja olemme löytäneet ratkaisun siihen. Se on työtämme.

– Meillä on paljon huippupelaajia. Heidän on osoitettava, että he ovat valmiina.