Ranskan miesten maajoukkueen päävalmentaja Didier Deschamps on pitänyt Anthony Martialin viimeaikaisista otteista Manchester Unitedissa.

Alkukaudesta vaihtelevasti peliaikaa saanut Martial, 22, on viime viikkoina vallannut paikkansa Unitedin avauksesta ja kiittänyt vastuusta iskemällä viisi maalia edelliseen kuuteen otteluun.

Deschamps ei valinnut Martialia kesän MM-kisoihin, joissa Ranska voitti kultaa. Tuoreimmassa joukkuevalinnassaan hän ei voinut kuitenkaan sivuuttaa United-hyökkääjää. Martialin edellinen maaottelu oli maaliskuussa ystävyysottelussa Venäjää vastaan.

– Anthony on ollut maajoukkueessa jo tovin. Hän on kokenut hyviä ja huonoja aikoja, kuten hänen seuransakin, sanoi Deschamps FourFourTwon mukaan.

– Se mitä hän tällä tekee Manchester Unitedissa on lähempänä sitä, mihin hän pystyy säännöllisesti. Puhun nyt omistautuneisuudesta ja tehokkuudesta maalin edessä.

– Hän on nuori pelaaja, ja toivon, että hänestä on tulossa kypsempi. Hän on todistanut sen kentällä olemalla tärkeä osa Manchester Unitedia jo muutaman viikon ajan.

Ranska kohtaa 16.11. Hollannin Nations Leaguessa ja 20.11. Uruguayn ystävyysottelussa.

French Team ⭐⭐

@FrenchTeam
Here's our 23-man squad for the upcoming duels with the Netherlands (UEFA #NationsLeague, 16/11) and Uruguay (friendly, 20/11)! 🇳🇱🇺🇾 #FiersdetreBleus