Man United -tähden vire teki vaikutuksen maajoukkuevalmentajaan – ”Kokenut hyviä ja huonoja aikoja”

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigaa viikon aluksi! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!

Ranskan miesten maajoukkueen päävalmentaja Didier Deschamps on pitänyt Anthony Martialin viimeaikaisista otteista Manchester Unitedissa.

Alkukaudesta vaihtelevasti peliaikaa saanut Martial, 22, on viime viikkoina vallannut paikkansa Unitedin avauksesta ja kiittänyt vastuusta iskemällä viisi maalia edelliseen kuuteen otteluun.

Deschamps ei valinnut Martialia kesän MM-kisoihin, joissa Ranska voitti kultaa. Tuoreimmassa joukkuevalinnassaan hän ei voinut kuitenkaan sivuuttaa United-hyökkääjää. Martialin edellinen maaottelu oli maaliskuussa ystävyysottelussa Venäjää vastaan.

– Anthony on ollut maajoukkueessa jo tovin. Hän on kokenut hyviä ja huonoja aikoja, kuten hänen seuransakin, sanoi Deschamps FourFourTwon mukaan.

– Se mitä hän tällä tekee Manchester Unitedissa on lähempänä sitä, mihin hän pystyy säännöllisesti. Puhun nyt omistautuneisuudesta ja tehokkuudesta maalin edessä.

– Hän on nuori pelaaja, ja toivon, että hänestä on tulossa kypsempi. Hän on todistanut sen kentällä olemalla tärkeä osa Manchester Unitedia jo muutaman viikon ajan.

Ranska kohtaa 16.11. Hollannin Nations Leaguessa ja 20.11. Uruguayn ystävyysottelussa.

Veikkausliigaa viikon aluksi! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliIFK Mariehamn hankki kokeneen maalivahdin
Seuraava artikkeliMeksikon tähtihyökkääjä haaveilee Valioliigasta: ”Toivon, että saan mahdollisuuden”