Mestarien liiga
Atlético Madrid – Monaco
Keskiviikko 19.55

Monaco yleisenä naurunaiheena

Kukapa olisi uskonut, että Mestarien Liigassakin upeita voittoja viime vuosina napannut Monaco olisi muuttunut yleiseksi naurunaiheeksi vuonna 2018. Niin on kuitenkin käynyt, mistä kertovat myös joukkueen voitosta maksettavat yli 20:n kertoimet keskiviikon Atletico-otteluun.

Monaco on saalistanut vasta pisteen alkulohkossaan. Sekin tuli huomattavasti Atletico Madridia helpommalta Bruggelta. Neljässä ottelussa se on saanut aikaan 4,5 laukausta maalia kohti per ottelu. On selvää, ettei sillä tilastolla ei näissä otteluissa voida pärjätä.

Viimeisin Mestarien liigan matsi oli samaista Bruggea vastaan kotona, tappio tuli lukemin 0-4. Kotoisessa sarjassa Monaco on saanut 0,71 pistettä per ottelu. Surullista kyllä, joukkue ei ole saanut voitetuksi yhtään kotipeliä seitsemästä yrittämästä.

Madrid matkalla finaaliin?

Atletico Madrid on toista kaliiberia. Se taistelee oikeasti jopa Mestarien Liigan voitosta. La Ligassa se ei ole kotonaan hävinnyt tällä kaudella peliäkään ja yhtä murhaavaa on meno ollut Mestarien Liigan puolellakin. Ainoa kauneusvirhe viime ajoilta on 4-0-tappio Dortmundille Saksassa.

Atletico Madridin menestys perustuu kivenkovaan puolustukseen, eikä se välttämättä esitä aivan yhtä säkenöivää hyökkäyspeliä kuin esimerkiksi Barcelona parhaimmillaan.

Voitto maltillisin lukemin

Madridilaisfanit saanevat Monacoa vastaankin haluamansa. Atletico Madrid tyytyy kuitenkin paljon useammin yhden ja kahden maalin voittoihin kuin monet muut nimekkäät kilpailijansa. Monacon maaleihin on vaikea uskoa, joten pääsemme kokeilemaan iltä alle tasan 3 maalin tuloksia kertoimella 1,76. Käytännössä veto osuu todennäköisimmin 1-0 ja 2-0 tuloksilla. Panoksen saa takaisin, jos maaleja tulee tasan kolme.

Jos kuitenkin pelaat ensimmäistä kertaa ille, kokeile rohkeasti alle 2,5 maalin rajaa kertoimella 2,28. illa on tarjota uusille asiakkaille sata euroa ilmaiseksi, joten pääset pelaamaan tätä ilman riskiä ja silloin kertoimeen kannattaa panostaa hieman enemmän.

Nappaa 100€ riskitön veto näin ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Atlético Madrid – Monaco ja alle 2,5 maalia. Jos ottelussa nähdään alle kolme maalia, saat 228€ riskittömän 100€ vedon avulla. Jos ottelussa nähdään yli kolme maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.