Mestarien liiga
Manchester United – Young Boys
Tiistai 22.00

Unitedin voitettava sveitsiläiset

Manchester United jatkoi ailahtelevia otteitaan Valioliigassa. Crystal Palacea vastaan sen odotettiin voittavan helposti, mutta lopputuloksena oli vaivainen piste ja buuaukset kotiyleisöltä ottelun päätteeksi.

Mestarien Liigassa Jose Mourinhon suojateilla ei ole sujunut paljoa paremmin. Toki sen hämmästyttävä nousu voittoon Juventuksesta toi hetken hengähdystauon paineiden alla taistelevalle Mourinholle. Esitys ei silti ollut mikään järisyttävä. Samaa voi sanoa Unitedin 3-0 voitosta Young Boysia vastaan Sveitsissä. Kotijoukkue oli paljon lopputulosta paremmin pelissä mukana, ja lukemat mairittelevat manchesterilaisjoukkuetta.

Viime kertaisen flopin jälkeen Unitedin on voitettava sveitsiläiset. Mikään 1-0 tuskin tällä kertaa edes vaativalle kotiyleisölle riittää, vaan Young Boysia vastaan kotiyleisö janoaa useampia onnistumisia.

Maalimääristä etua

Sveitsiläisseura on pelannut oivan kauden Super Leaguessa. Kun otteluita on takana vasta 15, on kausi silti jo käytännössä ohi ja mestaruus sinetöity. Young Boys voikin nauttia täysillä Mestarien Liigan tunnelmasta, vaikka sillä ei menestysmahdollisuuksia olekaan. Se pelaa nyt revanssista ruman kotitappion jäljiltä. Kuka tietää vaikka joukkue pystyisi rennolla huippusuorituksella hieman horjuttamaan Unitedia.

Vieraskentällä Young Boysin puolustus ei ole aivan riittänyt, mutta maalinteossa se on pystynyt itsekin mm. Valencian vieraana. Nyt paineitta pelatessaan tappio on todennäköinen, mutta maalin saaminen Unitedia vastaan ei.

in kerroin 2,08 molempien joukkueen vähintään yhden maalin saamisesta kelpaa lapulle. Uskomme, että hyökkäävä United antaa muutaman mahdollisuuden myös vierasjoukkueen maalintekoon.

Nappaa 100€ riskitön veto näin ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Manchester United – Young Boys ja kohteeseen molemmat joukkueet tekevät maalin. Jos molemmat joukkueet tekevät vähintään yhden maalin, saat 208€ riskittömän 100€ vedon avulla. Jos näin ei käy, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.