Valioliiga
Bournemouth – Arsenal
Sunnuntai 15.30

Bournemouth – maalimäärävetojen rahantekokone

Totta se on, tarjoaa uusille asiakkaille sadan euron ilmaista vetoa. Keksimme sille jo loistavan kohteen – sadan euron panos kertoimella 2,25 otteluun Bournemouth – Arsenal. Kun puhutaan Bournemouthista, on kyseessä Valioliigan paras rahantekokone maalimäärävedoissa.

Bournemouthin otteluissa on tällä kaudella tehty maaleja yli kolmen maalin keskiarvolla. Vaikka se ei huippujoukkueiden kanssa ole onnistunut aivan parhaalla mahdollisella tavalla, uskomme sillä olevan mahdollisuutensa Arsenalin kanssa.

Aybameyang heräämässä

Dortmundin maalipyssynä tunnettu Pierre-Emerick Aubameyang ei tuntunut ensimmäisissä peleissä sopeutuvan Arsenalin pelirytmiin. Kun kausi on vanhentunut, on Aubameyang saanut maalitilinsä komeasti auki. Nyt mies on noussut jo kaikessa hiljaisuudessa Sergio Agueron, Mohamed Salahin ja Harry Kanen jälkeen maalipörssin voittajavetojen nelossuosikiksi. Bournemouthin pelityylin pitäisi sopia Arsenalille mainiosti ja tässä mies saattaa kaunistella maalitiliään entisestään.

Pidämme enemmän kuin todennäköisenä, että molemmat joukkueet pääsevät tässä kohtaamisessa maalien makuun. Both teams to score–vetojen kertoimet ovat kuitenkin niin alhaalla, että ahnehdimme hiukan. Painamme vetoihin yli 3,5 maalin tulosta in kertoimella 2,25.

Mikäli olet uusi asiakas ille, kannattaa 100 euron riskitön veto käyttää tähän kohteeseen. Jos maalimäärä nousee vähintään neljään, teet 100 euron riskittömän panoksesi lisäksi nopeat 125 euroa puhtaana käteen. Vaikka veto häviäisi, pelifirma maksaa panoksesi takaisin aina sataan euroon saakka.

Nappaa 100€ riskitön veto näin ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Bournemouth – Arsenal ja kohteeseen over 3,5. Jos ottelussa nähdään vähintään neljä maalia, saat 225€ riskittömän 100€ vedon avulla. Jos ottelussa nähdään alle neljä maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.