Zlatan Ibrahimović kommentoi siirtohuhuja: ”Se ei ole mikään salaisuus”

© Kuva: Getty Images
Jääkö Bolivia nollille Perua vastaan? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Los Angeles Galaxyn ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimović kommentoi huhuja, joiden mukaan hän on palaamassa Eurooppaan jo yhden Major League Soccerissa vietetyn kauden jälkeen.

Ibrahimović, 37, siirtyi Galaxyyn maaliskuussa purettuaan sopimuksensa Manchester Unitedin kanssa. Hän iski debyyttikaudellaan Pohjois-Amerikassa 22 maalia, mutta ei kyennyt auttamaan joukkuettaan MLS:n pudotuspeleihin, joten Galaxyn sesonki tuli jo päätökseen.

Muun muassa Italiassa on huhuttu, että Ibrahimović on jo neuvotellut paluusta entiseen seuraansa AC Milaniin, jota hän edusti vuosina 2010-2012. Myös muista suurseuroista on ollut puhetta.

Hänen sopimuksensa LA Galaxyssa päättyy joulukuussa 2019, ja ruotsalaishyökkääjä antoi seuran sivuilla ymmärtää, että hän on tyytyväinen elämäänsä Kaliforniassa.

– Se ei ole mikään salaisuus, Euroopasta on ollut kiinnostusta. Ehdottomasti, mutta Galaxy on prioriteettini. Olen täällä ja olen iloinen siitä.

– Seura tietää kaikki toiveeni ja vaatimukseni. On heistä kiinni, mitä he haluavat, mutta he ovat erittäin positiivisia. He ovat kohdelleet minua todella hyvin.

– He ovat olleet todella auttavaisia. He auttavat minua ja perhettäni kaikessa tarvitsemassamme. Minulla on hyvä suhde kaikkien kanssa. Sanotaan vaikka, että en ole huolissani.

Jääkö Bolivia nollille Perua vastaan? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!