Atlético Madridin maailmanmestari ja seurajohto kommentoivat siirtohuhuja – toteutuuko siirto Bayern Müncheniin?

© Kuva: Getty Images

Atlético Madridin ranskalaispuolustaja Lucas Hernández myöntää, että hän on mahdollisesti valmis jättämään seuran.

Espanjalaislehti Marca uutisoi hiljattain, että Bayern München olisi maksamassa Hernándezin, 22, sopimukseen kirjatun 85 miljoonan euron ulosostoklausuulin ja että pelaaja siirtyisi Saksaan jo tammikuussa. Atléti kommentoi tapausta tiedotteessaan, jossa se kertoi sekä Hernándezin että Bayernin kiistäneen väitteet.

Atlético Madridin toimitusjohtaja Miguel Ángel Gil Marín ilmoitti Goalin haastattelussa selkeästi, ettei Ranskan paidassa viime kesänä maailmanmestaruutta juhlinut Hernández ole lähdössä tammikuun siirtoikkunassa mihinkään.

– Meillä on FC Bayernin kanssa hyvät suhteet. Tapaamme tammikuussa heidän kanssaan arvioidaksemme tilannetta.

– Jos pelaaja toivoo siirtoa, keskustelemme asiasta. Mutta kuitenkin vain ja ainoastaan heinäkuussa tapahtuvasta siirrosta.

Hernández ei halunnut hämmentää Bayern-soppaa entisestään, mutta myönsi, että Euroopassa on paljon seuroja, jotka häntä kiinnostavat.

– Euroopassa on paljon seuroja, jotka saavat minut haaveilemaan, mutta en kerro niiden nimiä, kommentoi Hernández Le Figarolle.

– Jos minun on lähdettävä huomenna, koska jokin projekti kiinnostaa minua, niin harkitsen sitä.

– Olen todella onnellinen Madridissa ja Espanjassa, missä kaikki ovat luottaneet minuun pitkään.

– Mutta jalkapallossa tulee vastaan paljon tarjouksia, ja minun on joka kerta mietittävä niiden hyvät ja huonot puolet tehdäkseni parhaan mahdollisen päätöksen minun, perheeni ja loppu-urani kannalta.