Bayern München -hyökkääjä nauttii uudesta tilanteesta – ”Helpompaa olla metsästäjänä kuin metsästettävä”

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Corinthiansin murskavoitolla!

Kuusi edellistä Bundesliigan mestaruutta voittanut Bayern München on tällä hetkellä asemassa, jossa se ei ole viime vuosina tottunut olemaan. Joukkue on sarjataulukossa neljäntenä ja ero kärjessä porskuttavaan Borussia Dortmundiin on venähtänyt jo yhdeksään pisteeseen.

Vaikka tilanne on haastava, joukkueen ykköshyökkääjä Robert Lewandowski kertoi nauttivansa siitä.

– Tilanne on yllättävä. Kauden ensimmäisten viikkojen aikana luulimme, että kaikki tulisi menemään kuten muutamana viime vuotena. Emme olleet tarpeeksi valppaita, mutta nyt olemme jälleen oikeilla raiteilla, Lewandowski kertoi.

– Aina ei ole huono asia hyökätä toisesta rivistä. Olemme iloisia ollessamme metsästäjän roolissa. Viime vuosina olemme aina joutuneet vilkuilemaan taaksemme. Nyt kun joku on edessämme, meillä on enemmän painetta. Tässä tilanteessa haluat tehdä enemmän ja saavuttaa tämän joukkueen.

– On helpompaa olla metsästäjä kuin katsoa taakse ja olla metsästettävänä, kun olet ykkösenä.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Corinthiansin murskavoitolla!