Bayern-tähden kungfu-potku herättää huvitusta somessa – oliko kyseessä sittenkin logoimitaatio?

© Kuva: Getty Images
Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!

Ajaxin ja Bayern Münchenin välisestä ottelusta tuli keskiviikon Mestarien liigan todellinen herkkupala. Ottelussa nähtiin kuusi maalia, pari rankkaria ja myös kaksi punaista korttia, ja lopulta Bayern nappasi lohkossa ykköspaikan 3-3 -tasapelin turvin.

Jälkimmäinen ulosajo oli pitkään aikaan ehkä yksi helpoimmista vihellettävistä, sillä Bayernin hyökkääjä Thomas Müller hyppäsi todella rajun näköisesti nappulakenkä edellä Ajaxin Nicolás Tagliaficon niskaan. Tagliafico selvisi kungfu-potkusta onneksi säikähdyksellä ja muutamalla tikillä, mutta Müllerille temppu poiki pelikieltoa neljännesvälieriin.

Twitterissä Müllerin potku on herättänyt myös huvitusta. Sen nimittäin nähdään muistuttavan erehdyttävästi Bundesliigan logoa. Oikean käden asennossa on vielä hieman korjattavaa, mutta muuten varsin hyvä imitaatio saksalaiselta. Niin, ja toki alkuperäisessä logossa on pään sijasta pallo.

Müllerille peli oli juhlaottelu, sillä hän pelasi 105. Mestarien liigan ottelunsa Bayern Münchenin paidassa, ja nousi jakamaan seuraennätystä yhdessä Phillip Lahmin kanssa. Juhintatapa oli tosin hieman railakas.

Minään erityisen likaisena pelaajana 29-vuotiasta Mülleriä ei voida pitää, sillä suora punainen kortti oli miehen koko pitkällä ammattilaisuralla ensimmäinen. Kahdella keltaisella Müller on ajettu ulos kerran, reilut kahdeksan vuotta sitten Mestarien liigan ottelussa Bordeaux’ta vastaan.

Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliEi Messi tai Ronaldo, tässä on Euroopan kuumin hyökkääjä – Mestarien liigassa huimaa jälkeä
Seuraava artikkeliLähde: Chelsea suunnittelee suurta tarjousta Italian huippulupauksesta