Ajaxin ja Bayern Münchenin välisestä ottelusta tuli keskiviikon Mestarien liigan todellinen herkkupala. Ottelussa nähtiin kuusi maalia, pari rankkaria ja myös kaksi punaista korttia, ja lopulta Bayern nappasi lohkossa ykköspaikan 3-3 -tasapelin turvin.

Jälkimmäinen ulosajo oli pitkään aikaan ehkä yksi helpoimmista vihellettävistä, sillä Bayernin hyökkääjä Thomas Müller hyppäsi todella rajun näköisesti nappulakenkä edellä Ajaxin Nicolás Tagliaficon niskaan. Tagliafico selvisi kungfu-potkusta onneksi säikähdyksellä ja muutamalla tikillä, mutta Müllerille temppu poiki pelikieltoa neljännesvälieriin.

MTV Urheilu 🇫🇮

@CMoreSportFi
Bayern Münchenin Thomas Müller esitti melkoisen kungfu-potkun 😬. Bayern-tähdelle myös suora punainen kortti ja pelikieltoa jatkopeleihin. #UCLfi

Twitterissä Müllerin potku on herättänyt myös huvitusta. Sen nimittäin nähdään muistuttavan erehdyttävästi Bundesliigan logoa. Oikean käden asennossa on vielä hieman korjattavaa, mutta muuten varsin hyvä imitaatio saksalaiselta. Niin, ja toki alkuperäisessä logossa on pään sijasta pallo.

Louis Ostrowski

@ostrl
Good work from @esmuellert_ #AJAFCB

Ethiopian Buffet Owner

@theodoggy17
New Bundesliga logo

Featuring @esmuellert_
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

32Red

@32Red
I’m not sure if everybody was Kung Fu fighting, but Thomas Müller certainly was.

Müllerille peli oli juhlaottelu, sillä hän pelasi 105. Mestarien liigan ottelunsa Bayern Münchenin paidassa, ja nousi jakamaan seuraennätystä yhdessä Phillip Lahmin kanssa. Juhintatapa oli tosin hieman railakas.

Minään erityisen likaisena pelaajana 29-vuotiasta Mülleriä ei voida pitää, sillä suora punainen kortti oli miehen koko pitkällä ammattilaisuralla ensimmäinen. Kahdella keltaisella Müller on ajettu ulos kerran, reilut kahdeksan vuotta sitten Mestarien liigan ottelussa Bordeaux’ta vastaan.

Squawka

@Squawka
Thomas Müller has been sent off for just the second time in his professional career.

His first dismissal since October 2010 (v Bordeaux). 🔴