Cristiano Ronaldolla mahdoton tehtävä lauantaina? – Tavoitteena hurja temppu kahdeksatta kertaa urallaan ja kiriä Lionel Messin kanssa tasoihin

© Kuva: Getty Images

Cristiano Ronaldo pelaa tänään, lauantaina, viimeisen ottelunsa tänä kalenterivuonna, kun Juventus kohtaa Serie A:ssa Sampdorian. Mikäli Ronaldo haluaa yltää 50 maalin rajapyykkiin, pitäisi hänen onnistua kolmesti Sampdoriaa vastaan.

Ronaldolla on tällä hetkellä kasassa 47 maalia vuonna 2018. Osumia on tullut Real Madridin paidassa 28, Juventuksessa 13 ja Portugalin riveissä kuusi, joista neljä viime kesän MM-kisoissa. Mikäli Ronaldo yltäisi lauantaina hattutemppuun, se olisi hänelle uran kahdeksas kerta, kun kalenterivuonna osumia olisi kasassa vähintään 50.

Lisäksi Ronaldosta puhuttaessa on aina nostettava esiin myös Lionel Messi. Barcelonan tähtipelaaja on tänä vuonna iskenyt 51 maalia, eikä lukema enää tuosta kohene, sillä Barcelonan seuraava ottelu on vasta 6. tammikuuta. Ronaldo tarvitsisi peräti neljä osumaa lauantaina Sampdorian verkkoon noustakseen Messin kanssa tasoihin.

Sen tekeminen olisi jo melkoinen saavutus, kun tähän mennessä Ronaldo on parhaimmillaan osunut Juventuksen paidassa kahdesti ottelussa. Näillä näkymin Ronaldo palaa avauskokoonpanoon, joten ainakin mahdollisuuksia on tarjoutumassa kovien temppujen tekemiseen.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!