Kuopion Palloseuran kasvatti Urho Nissilä viimeisteli tapaninpäivänä ensimmäisen virallisen maalinsa ulkomaisen joukkueen paidassa, kun hän teki SV Zulte Waregemille 1-0 -johtomaalin (lue uutinen). Zulte Waregem kuitenkin hävisi Belgian pääsarjan ottelun Kortrijkille maalein 2-4.

– Meidän hyökkääjämme syötti pallon takaviistoon 16-alueen sisälle ja pääsin sitten siitä vasurilla laukomaan. Aika sekava ottelu oli. Me johdimme ensin 0-2 ja hävisimme 4-2, niin se kertoo jo paljon, Nissilä totesi KuPS:n kotisivuilla.

– Toinen pelini se tosiaan oli. En ihan tyytyväinen voi olla, sillä enemmän olisi peliminuutteja voinut syksyn aikana tulla. Silloin kun olen päässyt pelaamaan, niin on mennyt ihan hyvin.

22-vuotias Nissilä on pelannut Zulte Waregemin paidassa syksyn aikana kaikkiaan 137 peliminuuttia. Kesällä Belgiaan siirtynyt Nissilä oli pelannut koko aiemman uransa KuPS:n paidassa.

Joukkueen toinen suomalainen, kaksi vuotta Nissilää nuorempi Mikael Soisalo on pelannut lähes saman määrän minuutteja, 142, mutta HJK-kasvatin minuutit ovat jakautuneet peräti 12 otteluun. Soisalo on tehnyt Nissilän tavoin Zulte Waregemille yhden maalin.