Chelsean managerin Maurizio Sarrin mukaan ”on aika päättää”, missä joukkueen tähtipelaaja Eden Hazard viettää tulevat vuotensa.

Hazardin, 27, sopimustilanne on ollut polttava puheenaihe Englannissa läpi kauden. Belgialaistaiturin nykyinen diili päättyy ensi kauden jälkeen, eikä pelaaja itse ole valottanut aikeitaan.

Hänet on yhdistetty aikaisempinakin vuosina Real Madridiin, josta Hazard kertoi lokakuussa ”unelmoivansa”. Pari päivää myöhemmin hän sulki pois mahdollisuuden siirtyä Madridiin tammikuun siirtoikkunassa.

Viime keskiviikkona Hazard ylsi 100 maalin haamurajaan Chelseassa Valioliigan ottelussa Watfordia vastaan ja kertoi pelin jälkeen, että hän haluaisi nousta lontoolaisseuran ”legendaksi”.

Chelsea-luotsi Sarri ei haluaisi enää arvuutella tähtipelaajansa tulevaisuutta. Sarrilta kysyttiin, uskooko hän, että Hazard jää Chelseaan pitkäksi ajaksi.

– En tiedä, mutta uskon, että on aika päättää, kommentoi Sarri BBC:n mukaan.

– Minulla ei ole valtaa tehdä sitä. Olen valmentaja. En ole seuran presidentti. En ole vastuussa siirroista. Haluan puhua hänelle (Hazardille) vain hänen paikastaan kentällä.