Gianluigi Buffonilta tyly viesti Italian A-maajoukkueesta: ”He eivät tarvitse minua”

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Kakkosesta!

Italian A-maajoukkueen pitkäaikainen kapteeni Gianluigi Buffon ei ole näillä näkymin palaamassa maajoukkueeseen. Paris Saint-Germainiin viime kesänä siirtynyt Buffon kertoi, ettei häntä tarvita maajoukkueessa.

Buffon on pelannut tällä kaudella PSG:n paidassa kahdeksassa Ligue 1 -ottelussa, jonka lisäksi vastuuta on tullut Mesatrien liigassa kolmessa ottelussa.

Italian maajoukkueessa Buffon esiintyi edellisen kerran viime maaliskuussa harjoitusottelussa Argentiinaa vastaan. Italia avaa ensi keväänä EM-karsinnat ja samassa lohkossa pelaa myös Suomi. Näillä näkymin Buffon on pelannut viimeiset ottelunsa Azzurrissa.

– Puhuin Mancion (Italian päävalmentaja Roberto Mancini) kanssa, he eivät tarvitse minua, Buffon sanoi Corriere della Seralle.

– Mancini tietää oikean tien, jota kulkea. Olen iloinen, että Chiello (Giorgio Chiellini) on ottanut minun kapteeninnauhan Italiassa ja Juventuksessa, koska hän on mies ja pelaaja, joka ansaitsee sellaisen vastuun, Buffon kehui entistä joukkuetoveriaan.

Tällä hetkellä Italian ykkösvahdin paikka on sinetöitymässä AC Milanin maalivahti Gianluigi Donnarummalle. Se on Buffonin mielestä täysin oikea ratkaisu.

– ”Gigio” on johdonmukaisuuden ja tämän projektin hyvyyden symboli. Projektin tavoitteena on valmistaa nuoria pelaaja kohti seuraavaa turnausta, Buffon avasi.

Lähde: Football Italia

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Kakkosesta!