IS: FC Lahden avainpelaaja siirtymässä Puolan pääsarjaan

© Kuva: Juha Tamminen
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Kakkosesta!

Santeri Hostikka allekirjoittaa Ilta-Sanomien mukaan tiistaina sopimuksen Puolan pääsarjassa pelaavan MKS Pogon Szczecinin kanssa.

Lue Ilta-Sanomien alkuperäinen uutinen tästä.

FC Lahden avainpelaajiin kuuluvan Hostikan sopimus puolalaisseuran kanssa on 3,5-vuotinen ja kestää siten aina kesään 2021 saakka. 21-vuotias vasen laitahyökkääjä pelasi päättyneellä veikkausliigakaudella 28 sarjaottelussa, joissa syntyi neljä täysosumaa ja yksi maalisyöttö.

Kyseessä on ilmainen siirto, sillä Hostikan sopimus FC Lahden kanssa päättyi kuluvaan kauteen. Suomen nuorisomaajoukkueissakin esiintynyt Hostikka on harjoitellut kauden päätyttyä HJK:n ja hollantilaisen Go Ahead Eaglesin riveissä.

Puolan pääsarja Ekstraklasa jatkuu talvitauon jälkeen helmikuun toisella viikolla. MKS Pogon Szczecin pelaa syyskauden viimeisen ottelunsa torstaina Śląsk Wrocławia vastaan. Hostikan uusi seura on sarjassa kahdeksannella sijalla.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Kakkosesta!