IS: Roman Eremenko siirtymässä toiseen seuraan jo talvella?

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Championshipistä jopa 200 euroa!

Kun Roman Eremenko antoi doping-testissä positiivisen näytteen syyskuussa 2016, edusti hän tuolloin moskovalaista TsSKA:ta. Sitten alkoi kahden vuoden pelikielto. Jo ennen sen päättymistä Eremenko solmi sopimuksen Moskovan Spartakin kanssa, ja pääsikin aloittamaan joukkueessa pelit lokakuussa.

Nyt Ilta-Sanomat kirjoittaa, venäläislähteitä lainaten, että 31-vuotiaan Eremenkon aika Spartakissa onkin jäämässä odottamattoman lyhyeksi. Championat-sivuston mukaan siirto on mahdollinen jo hyvin pikaisella aikataululla (IS:n koko juttu täällä).

Syynä siihen, miksei Spartak halua jatkaa Eremenkon sopimusta, ovat pelaajan terveydentila sekä syksyn aikaiset ”vaatimattomat näytöt”. Eremenko on parhaillaan toipilaana murtuman vuoksi. Neljässä Venäjän liigan ottelussa hän on antanut toistaiseksi yhden maalisyötön, mutta maalitili on yhä avaamatta. Viimeksi Eremenko on pelannut 4. marraskuuta.

Yhdeksi mahdolliseksi uudeksi osoitteeksi on arveltu Krasnodaria. Krasnodar-siirto saattaa ratketa jo joulukuun aikana.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Championshipistä jopa 200 euroa!