José Mourinho aloitti mediapelin ennen huippuottelua – nosti esiin Sami Hyypiän johtaman Liverpoolin: ”Toinen joukkue oli Euroopan mestari ja toinen ei ole voittanut mitään”

© Kuva: Getty Images

Valioliigassa pelataan sunnuntaina todellinen huippupeli, kun Liverpool isännöi Manchester Unitedia Anfieldilla kello 18. Unitedin manageri José Mourinho aloitti mediapelin ennen ottelua puhumalla esimerkiksi Liverpoolin onnekkuudesta ja siitä, ettei Liverpool ole voittanut mitään.

Mourinho tietää, miten saada huomio pois omasta joukkueesta. Valioliigan kärjessä ennen kuluvaa kierrosta kärkkynyt Liverpool on ollut onnekas Mourinhon mukaan.

– He ovat sarjan kärjessä ja tuntevat sen. He tuntevat olevansa onnekkaita ja kaikki menee heidän suunnitelmiensa mukaan. He tietävät, miten kaatoivat Evertonin. He tietävät, että viimeisen ottelun avausmaali oli paitsio ja, että he olisivat voineet pudota Napolia vastaan viimeisillä sekunneilla.

– Heillä on se tunne, mikä minun joukkueillani oli, kun olimme huipulla, Mourinho ripitti Telegraphille. 

Mourinho vertasi myös Sky Sportsille nykyistä Liverpoolia Rafael Benítezin valmentamaan Liverpooliin vuodelta 2005, jolloin Sami Hyypiä johdatti joukkueen Mestarien liigan voittoon. Mourinhon näkemys oli selkeä:

– Pelasin Liverpoolia vastaan, joka oli Euroopan mestari. En tiedä oliko se parempi. Tiedän, että toinen joukkue oli Euroopan mestari ja toinen ei ole voittanut mitään, Mourinho totesi.